Cooking method: 1. Cut Chinese Sausage Duck Meat into bite-sized pieces or cut into short pieces. 2. Put into Air fryer. Use a temperature at 200 °C. for 10-15 minutes.
Instant Noodle With Roasted Duck Meat and Onsen Egg. ingredient 1. Instant noodles 1 pack 2. 1 egg (onsen egg) 3. Roast duck meat 80-100 g. 4. Water f...
น่องเป็ดเยอรมัน วิธีปรุงเพื่อรับประทาน : แบบที่ 1 อุ่นแบบทอด (หลังจากสินค้าละลายแล้ว) – นำออกจากถุงบรรจุภัณฑ์ ทอดในน้ำมันร้อนปานกลาง อุณหภูมิ 170-180 ...
Ingredients and seasonings 1. Braised duck legs 2. Lemon 3. Onion 4. Coriander root + coriander + saw-leaf coriander + scallions 5. Tomatoes 6. Bird's...